Menu

Jog & Go

Jog & Go med Motion i håndkøb

Der er sommertræning hver mandag kl. 19.00 i sommertiden, indtil sidste mandag i september, herefter vintertræning hver søndag kl. 10.00.

Jog & Go er en frisk gåtur sammen med andre en gang om ugen. Vælg mellem en tur på 3, 5 eller 7 km. Der er hver gang friske motionsguider til at sikre et tempo, hvor alle kan være med. Ruterne er varierede og skifter hver gang, og så er der en forfriskning efter turen. Sæsonen byder også på udflugter og sociale arrangementer.

Til den daglige træning i Jog & Go er medlemsskab ikke et krav. Du kan motivere dig selv ved at registrere din motion på motionskort til kun 50 kr. for 10 gange. Så deltager du i konkurrencen efter hver periode, hvor du kan vinde flotte præmier, jo mere motion jo flere chancer. Du kan også blive medlem at Mejdal-Halgård Motion og få adgang til medlemsarrangementerne, og være med til at skaffe endnu flere muligheder for medlemmerne. Medlemsskab koster kun 350 kr pr. år, unge under 18 år 50 kr. Du kan også tegne et passivt medlemskab til 100 kr. Betales online på www.mejdalmotion.dk.

Ansv. Søren Rahbek