Menu

Copenhagen Half Marathon

chp half 2015

Tilmeldingen til 2017 er åben!

Salget af startnumre til CPH Half 2017 er nu åben på www.cphhalf.dk og i CPH Half App'en.
Løbet finder sted søndag den 17. september med start kl. 11.15.

Foruden et startnummer til dig selv, er det også muligt at købe gavekort til dem, du holder af, tilmelde flere deltagere på samme ordre eller oprette en gruppetilmeldingskonto, hvis I er flere, der ønsker at administrere jeres tilmeldinger og betaling samlet.

Læs mere om tilmeldingsmulighederne her

Julegaveide: Køb gavekort til CPH Half
Skal du finde på en anderledes gave til en, der er frisk på en udfordring og en oplevelse af de helt store?
Så læg et gavekort til CPH Half under juletræet, eller pak det ind til mandelgave eller adventskalenderen.
Et gavekort er gyldigt til og med 2018.

Køb dit gavekort her

Derfor skal du være med!
Ude i verden har CPH Half allerede slået sig fast som et af verdens hurtigste halvmaratonløb. Men den klare mission for CPH Half er fortsat at opnå den allerbedste internationale certificering som et IAAF Gold Label-løb. Derfor hviler vi ikke på laurbærrene, men går efter et endnu flottere, vildere og mere uforglemmeligt løb den 17. september 2017.

Læs mere her

Niels' CPH Half: Gensyn med København efter 18 år
Halvmaratonkarrieren var lagt på hylden pga. dårlige knæ, men da Niels Brüchler så tv-transmissionen af CPH Half '15, var han solgt. Efter 18 år bosat uden for Danmark, ville han tilbage og løbe i sin tidligere hjembys gader. Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg - CPH Half blev en tur down memory lane med gåsehud og fantastiske folkemængder.
Niels vinder et startnummer til CPH Half 2017 for sin løberberetning. Send din beretning til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så er du måske den næste, der vinder.

Læs Niels historie her

"Magisk at løbe med verdens bedste"
"Det at få lov at stille op ved den samme startlinje som nogle af verdens bedste løbere, at løbe den samme distance og rute og at krydse den samme mållinje, som de gør, er magisk"

"Copenhagen Half Marathon var for mig et af årets store løbeoplevelser. Jeg elsker København, så det at kunne tage på sightseeing i løbesko igennem byens gader, var en helt speciel mulighed. Og en helt speciel oplevelse blev det også."

Læs hvad nogle af dette års løbere siger om løbet.
Læs mere her