Menu

Logo vv
 Boost din vintertræning med Vestjyske Vinterløb 


Henrik Lind Jørgensens video fra løbet i Struer
Henrik Lind Jørgensens video fra løbet i Holstebro
Per Fjordsides billeder fra løbet i Holstebro på ruten
Per Fjordsides billeder fra løbet i Holstebro mål og s/h

Sidste løb i Mejdal også afviklet i fint løbevej og med hyggelig sammenkomst efter løbet med præmier og spisning for alle. Sammenlagt vandt Trine Andersen og Rasmus Skytte begge sikkert. Se resultatlisterne til højre. Ialt har løbet været en stor succes med flere deltagere end de sidste 5 år, ialt 420 har deltaget i de 3 løb totalt. Tak til alle løbere og hjælpere, håber vi ses igen til næste år.

Husk også at du kan aflevere overskud af sko og løbetøj til Steen Mogensens projekt, hvor han samler sko og tøj til Vesthimmerlands kommunes børnecentre for unge uledsagede asylansøgere. Der står en stor kasse klar i Mejdal.

Første løb i Struer havde perfekt løbevejr og også kraftig fremgang i deltagerantal i forhold til sidste år med mere end 25%. 320 var tilmeldt de 3 løb ved starten i Struer. Dagens vinder hos herrene blev: Mads Karlsson i tiden: 24:26. Hos kvinderne var Trine Andersen ganske overlegen i tiden 27:14. Næste løb er i Holstebro lørdag 28. kl. 14:00.

Andet løb i Holstebro blev også afviklet i perfekt løbevejr. Igen med rekord mange deltagere 373 er p.t. tilmeldt de 3 løb, og vi skal 5 år tilbage for at finde så mange deltagere. Løbet i Holstebro blev vundet af Rasmus Skytte i tiden 25:24 for de ca. 7 km. Hos kvinderne var det igen Trine Andersen der var hurtigst i tiden: 38:05. Det rækker faktisk til en 10. plads totalt for alle mk. Sidste løb med afslutning med spisning og præmieoverrækkelse er lørdag d. 4. feb. kl. 14:00 i Mejdal.

 

Lørdag               Arrangement

21.01.17            Vinterløb i Struer.  - Afhentning af løbsnr i den gamle hovedindgang til Struer Hallerne                    

28.01.17            Vinterløb i Holstebro.

04.02.17            Vinterløb i Mejdal.


Eftertilmelding på løbsdagen fra kl. 13
Opvarmning før løbet og forfriskning til alle efter løbet.
I Mejdal er der uddeling af præmier til hurtigste m/k samlet for de 3 løb.
Der er fælles ”frokost”, udtrækning af lodtrækningspræmier, og lodtrækning om et flot rejsegavekort, fra Holstebro Rejsecenter.
For at modtage en præmie, skal man være fysisk tilstede.
Pris: 100 kr. for alle 3 løb - eller 50 kr. pr. løb. Løbet er åbent for alle og distancen vil for alle 3 løb være ca. 7 km.